Mangpaat Bawang Dayak Kanggo Kasehatan

By | 27/01/2016

Mangpaat Bawang Dayak Kanggo Kasehatan

Mangpaat bawang dayak kanggo kasehatan atos ka koncara ka saluruh nagara. Bawang dayak asalna di leweung kalimantan anu ngagaduhan seeur mangpaat kanggo kasehatan awak tur kacantikan kulit. Bawang dayak ngagaduhan sanyawa sareng zat anu komplit kanggo nyetabilkeun kasehatan awak diantawisna nyaeta alkaloid, steroid, glikosida, flavonoid, fenolik, tanin dan saponin. Salah-sahiji sanyawa anu unggul nyaeta alkaloid anu mangpaatna kanggo nungkulan pikeun-pikeun sagala rupa panyawat diantawisna ngagaduhan sifat antikanker, antiviral, anti-inflamasi, ngurangan mamala panyakit kardiovaskular sarta nu newak radikal bebas.

Bawang dayak tiasa nyageurkeun sagala rupa panyakit ti mimiti anu hampang dugi ka panyakit picilakaeun, sumawonten manilarkeun contona, diabetes, kolesterol, jantung, ngalungsurkeun darah, tbc, bronkitis, radang rektum, asem urat, radang prostat, ambeien, peluruh lemak, bisul, hepatitis sarta peningkat gairah seksual.

Para ahli boga pamadegan yen antioksidan sanggem mereduksi mamala panyawat kronis sapertos kanker sarta panyakit jantung. Pamakean antioksidan alami ayeuna dianggap langkung sae tur aman margi antioksidan alami ditampa tina ekstrak pepelakan. Antioksidan alami anu aya dina pepelakan antawis sanes jumplukan flavonoid mangrupi sanyawa polifenol. Salain ti eta kandungan naphtoquinones dina jero bawang dayak dipikawanoh minangka anti-mikroba, anti-fungal, anti-viral sarta anti-parasitik. Sajaba ti era naphtoquinones ngabogaan bioaktivitas minangka antikanker sarta antioksidan anu seeur.

Aturan nginum bawang dayak :

  • Beresihan bawang dayak
  • Potong akar sarta daunna, Terus potongan nepi ka laleutik
  • Tambihan cai kalawan perbandingan 1 : 2 (1 kilo bawang dayak ditambah kalawan 2 leter cai) terus blender
  • Kaliwat disaring kalawan lawon blacu
  • Dipasak dugi ngagolak bari di galo-galo
  • Tambahan gula 1 : 1 (1 kilo bawang dayak ditambihan 1 kilo gula keusik)
  • Galokeun teras dugi ka nyieun kristal
  • Tiiskeun, Tapi lamun arageung mah tiasa di blender dugi ka lemes
  • Tinyuh angge cai tiap rek di inum
  • Inum sacara tarapti ameh hasilna sae tur maksimal

Tah panginten eta mangpaat tur aturan nginum bawang dayak kanggo nungkulan sagala panyawat hampang atanpi panyawat abot. Sakitu anu kapihatur mudah-mudahan aya mangpaatna kanggo urang sadaya 🙂

*Mangpaat Bawang Dayak Kanggo Kasehatan

Post by : www.suplemenpenambahnafsumakan.com

Wacana lainna : mangpaat balingbing wuluh kanggo kasehatan

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *