Ramuan Tradisional Panambah Napsu Neda Murangkalih

By | 21/01/2016

Ramuan tradisional panambah nafsu neda murangkalih – Ngagaduhan napsu neda anu sae nyaeta salah-sahiji cara kange ngaronjatkeun bobot awak murangkalih. Lungsurna napsu neda murangkalih di pangaruhan ku sababaraha faktor diantawisna nyaeta : kirang sehat, ngagaduhan panyawat abot sapertos hepatitis, hareeng, sareng kakenaan infeksi radang tikoro. Lamun napsu neda na mudun, Mangka anak bakal ngalaman penurunan sistem ketahanan salira anu tiasa memperparah kaayaan salira murangkalih. Terus kudu kumaha atuh ameh napsu neda murangkalih teh naek wae??

Tah www.suplemenpenambahnafsumakan.com bakalan mere informasi ngenaan kumaha carana ameh murangkalih ngagaduhan napsu neda anu sae tur sehat. Anjeun hoyong pada arapal??

Ramuan Tradisional Panambah Napsu Neda Murangkalih

Kolot baheula mah lamun murangkalihna ngalaman hese neda teh sok diberean ramuan tradisional anu khasiatna teh ampuh tur manjur. Ramuan herbal jeung tradisional nyaeta ramuan anu teu nimbulkeun balukarna kange salira, Kumargi ieu ramuan teh bener-bener ti alam teu aya campuran bahan kimia anu sok mere balukarna kange salira. Naon wae atuh ramuan tradisional anu sok diangge ku kolot baheula teh ??

  • Daun Brotowali

Carana : Siapkeun 3 lambar daun brotowali, 2 ramo batang brotowali anu tos di potong laleutik terus kumbah nepi ka bersih. Asupkeun kana wadah, tambahan 2 gelas cai sarta kulub dina kaayaan katutup dugikeun ka satengahna. Pami atos tiis kantun di saring teras di leueut kalintang sapoe sagelas salami sababaraha poe

  • Daun Pegagan

Carana : Siapkeun sacengkel daun pegagan dikumbah nepi ka beresih saterasna ditambihan cai sarta di kulub dina kaayaan katutup dugi ka ngagolak sesana satengahna. Sanggeus tiis terus we saring, Cai saringanana di inum sagelas sapoe salila sababaraha poe. Salain di kulub, Daun pegagan oge bisa langsung di tuang / di baheum sapoe 15-30 gram

Daun Pandan Seungit

Siapkeun daun pandan seungit potongan nepi ka laleutik. Asupkeun kanda wadah teras tambahan 3 gelas cai, Dikulub nepi ka kaayanaan 2 gelaseun, Sanggeus tiis terus inum 2 kali sapoe ameh khasiatna lewih manjur

  • Temulawak

Bahanna : Siapkeun 50 gran rimpang temulawak, Cai asak bersih sarta gula kawung

Carana : parud temulawak dugi kalembut teras tambahan 3 sendok cai peres parudan temulawak jeung saring caina. Tambahan gula kawung dina cai saringan tadi teras leueut sakaligus. Inum sapoe 3 kali kalawan ukuran anu ditentukeun

Tah eta ramuan tradisional anu sok diberekeun ka murangkalih ku kolot baheula teh anu magpaatna alus tur manjur. Pami para sepuh hoyong putra-putrina rewog emam sok geura praktekeun pasihan ramuan diluhur ka murangkalih, Hasilna pasti bakalan alus. Mung sakitu anu kapihatur mudah-mudahan aya mangpaatna kangge anjeun sadayana.

*Ramuan Tradisional Panambah Napsu Neda Murangkalih

Artikel lainnya : Kandungan sarta Kaistimewaan Tahu Kanggo Murangkalih

Post by : www.suplemenpenambahnafsumakan.com

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *