Sajuta Mangpaat Koneng Kanggo Kasehatan

By | 25/01/2016

Sajuta mangpaat koneng kanggo kasehatan – Wilujeung sumping di www.suplemenpenambahnafsumakan.com anu bade masihan nyaho ka anjeun sadanya ngenaan koneng anu mangpaatnya seeur pisan kangge kasehatan salira urang sapertos tiasa nyegah kana panyakit sumawonten, nyeurahkeun raray jeung sajabana. Koneng ngagaduhan loba sanyawa anu mangpaat diantawisna nyaeta : zat kelir kurkuminoid, lisah atsiri, mineral, jg vitamin sajabana.

Sajuta Mangpaat Koneng Kanggo Kasehatan

Sajuta Mangpaat Koneng Kanggo Kasehatan

Ku lobana zat alam dina jeroan koneng, Koneng bisa ngadamangkeun sagala tupi panyawat anu parah atau anu lianna di salira jalmi, diantawisna ngabogaan sifat Anti Inflamasi (paradangan), Kandungan lisah volatile dina koneng atos nembongkeun aktivitas anti-inflamasi anu signifikan dina sagala rupa model eksperimental sarta panalungtikan. Sumawonten langkung kiat ti lisah atsiri, Perkawis ieu dimargikeun pigmen koneng atawa oranyeu ti koneng anu disebut curcumin. Curcumin dianggap agen farmakologis utami dina koneng.

Mangfaat koneng kangge kagelisan raray :

  • Bisa ngaleungitkeun urut jarawat
  • Midameul kulit barobah kaayaan lemes
  • Tiasa midameul kulit katembong langkung gancang sarta awet anom
  • Ngobatan kulit lucir kumargi tiasa ngurangan produksi loba lisah dina kulit
  • Ngobatan jarawat
  • Tiasa dijadikeun pewarna buuk anu alami
  • Nyegah lumangsungna kolot
  • Ngurangan bulu dina kulit
  • Ngabantuan ngangkatan sel-sel kulit nilar
  • Nungkulan buuk anu aya katombean
  • Tiasa nyaean kulit keneung
  • Ngabeueuskeun kulit anu tuus
  • Midameul kulit poek barobah kana kaayaan anu langkung herang tur bodas

Tah sakitu anu kapihatur ngenaan mangpaat koneng kangge kasehatan, Mugia mangfaat kangge urang sadayana 😀

*Sajuta Mangpaat Koneng Kanggo Kasehatan

Post by : www.suplemenpenambahnafsumakan.com

Wacana lainna : Mangpaat Temulawak Kanggo Salira Salain Penambah Napsu Neda

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *